Muzica

MuzicaMiile de piese din repertoriul variat pot sa sustina o petrecere de cateva zile. Dar impreuna vom stabili cum va imaginati si v-ati dori genurile de muzica la eveniment, proportia lor, si ne vom asigura ca cele mai bune si mai dansante piese vor intretine atmosfera cea mai placuta in limita de timp a petrecerii.
Muzica este clasificata: hore, sarbe, de petrecere si pahar, rock'n roll, latino etc. si exista de asemenea zeci de piese alese pentru momentele cheie ale evenimentului (valsul miresei, tortul etc).

Echipament

EchipamentTot echipamentul muzical este nou si cuprinde:
Boxe Yamaha (designed in Japan)
Mixer Behringer (designed in Germany)
Laptopuri HP si Toshiba
Microfoane
Dupa caz si:
Chitara electrica Ibanez
Pedala de sunet Boss

DJ

DJPentru a avea parte de o muzica de calitate, de o atmosfera placuta, aveti nevoie de cineva caruia sa ii placa cu adevarat muzica. Numele meu este Valentin si provin dintr-o familie in care muzica a jucat un rol important, bunicul meu avand scoala muzicala si impreuna cu bunica si astazi la o varsta inaintata mai pot canta romante si melodii bisericesti.
Vocea nu le-am mostenit-o, dar am mostenit urechea muzicala, iar de la tatal meu, pasiunea pentru chitara. De 10 ani studiez acest minunat instrument si in cadrul programului live, eu sunt cel care o acompaniez pe Adriana la chitara.

Experienta in sonorizare si ca MC am dobandit-o la concerte (Bucuresti, Moscova) si la un post de radio din Alexandria, unde eram invitat periodic la o emisiune despre tineri.